16 april: Kick-off Thematisch Netwerk Defensie!

Op dinsdagavond 16 april vindt de kickoff plaats van thematisch netwerk Defensie! Het netwerk ontvangt je graag vanaf 18:30 uur bij Nieuwspoort in Den Haag. Om 19:00 uur zal de staatssecretaris van Defensie, Barbara Visser, de avond openen waarna Eerste Kamerlid Frank van Kappen ons meeneemt in de hedendaagse geopolitieke ontwikkelingen en de betekenis daarvan voor Nederland.

Commodore Osinga, Hoogleraar aan de Nederlandse Defensie Academie, zal hier een militair-operationele beschouwing aan toevoegen. Defensie brengt ook een aantal economische effecten met zich mee. Steven Adriaansen, burgemeester van Woensdrecht, vertelt over wat onderhoud aan de F-35 op vliegbasis Woensdrecht betekent voor zijn gemeente.

De avond wordt afgesloten met een reflectie op de verschillende onderwerpen door Tweede Kamerlid André Bosman, en is er uiteraard tijd om met elkaar in discussie te gaan en na te praten onder het genot van een drankje. Het inhoudelijke programma zal omstreeks 21:00 uur worden afgesloten.

Je kunt je aanmelden via https://www.mijnvvd.nl!

Eventuele vragen kun je richten aan de secretaris via secretaris@defensie.vvd.nl

Veel leden van ons thematisch netwerk vinden de lancering van het thematisch netwerk Defensie interessant, we willen jullie daarom op deze kans wijzen.