Vacature: tafelvoorzitter cyber en digitalisering

Deze vacacture is gericht op VVDers met een hart voor het digitale domein. Weet jij iets over cyber en digitalisering binnen het domein van Justitie en Veiligheid? Meld je dan nu aan als tafelvoorzitter!


Als tafelvoorzitter staat het organiseren van bijeenkomsten centraal. Je bent samen met andere tafelvoorzitters verantwoordelijk voor inhoudelijk debat binnen het thematische netwerk. Het J&V netwerk is middelgroot, en heeft ongeveer 800 leden. Voor deze functie beschik je over een relevant netwerk en heb jij inhoudelijke kennis over cyber en digitalisering. Je bent niet de enige binnen de VVD die zich met dit thema bezighoudt: ook andere thematische netwerken (bijvoorbeeld de EZI en BZK netwerken) houden zich met dit thema bezig.

 

Taken

Je zult je als tafelvoorzitter onder andere bezig houden met: 

 

  • Opzetten en organiseren van evenementen, en waar nodig andere tafelvoorzitters ondersteunen. 
  • Contacten onderhouden met leden van het netwerk die geïnteresseerd zijn in de onderwerpen waar jij tafelvoorzitter voor bent. 
  • Inhoudelijke bijdrage voor de nieuwsbrief. 

 

Je zult ongeveer 4 uur per maand bezig zijn met het netwerk. We vergaderen elke maand een keer in de avond.

Over het netwerk

Als thematisch netwerk van de VVD houden we ons bezig met het onderwerp Justitie en Veiligheid. We organiseren evenementen, adviseren Kamerleden en brengen leden bij elkaar. In ons netwerk zijn twee posities voor tafelvoorzitters vrijgekomen. Samen met de voorzitter, de secretaris en de andere tafelvoorzitters die zich inhoudelijk met J&V bezighouden, vorm je het bestuur van het netwerk.

Interesse?

Stuur een korte motivatie, en je CV, naar secretaris@jenv.vvd.nl. Je kan je ook tot dat adres richten als je meer vragen hebt. Je kan je sollicitatie insturen tot 1 november.