Dorine Peters

Tafelvoorzitter openbare orde

Van huis uit ben ik jurist, maar alhoewel afgestudeerd heb ik daar feitelijk nooit iets mee gedaan. Na omzwervingen als commercieel consultant en verschillende functies bij het minBZK ben ik naar het buitenland geƫmigreerd. Inmiddels ben ik weer een tijd terug in Nederland en sinds 2015 ben ik interim consultant binnen het Veiligheidsdomein.

Het leuke van mijn werk is dat ik overal kom, van Groningen tot Middelburg, maar ook bij allerlei verschillende soorten organisaties. Ook inhoudelijk is dat erg afwisselend en interessant, never a dull moment. Naast werken lees ik graag, sta graag op het hockeyveld, houd ik van gezelligheid maar ook van een avondje netflixen op de bank.

Ik ben al jaren actief binnen de VVD. Ik ben in 2002 lid geworden, de dag na de moord op Pim Fortuyn. Ik woonde toentertijd in Den Haag en heb letterlijk de rellen voor mijn deur meegemaakt. Ik had het idee dat ik iets moest doen en lid worden van de VVD was stap 1. Sindsdien heb ik diverse bestuurs en politieke functies gehad binnen de VVD. 

Veiligheid is iets wat mij zodanig interesseert dat ik er mijn vak van heb gemaakt. Het is enorm leuk om als lid van het thematisch netwerk hier een bijdrage aan te leveren en vooral de vele mensen die hier iets verstandigs over te vertellen hebben, bijeen te brengen. Mocht je een idee hebben voor een event, of kennis willen delen? Neem dan via de secretaris van het netwerk contact met mij op,